Jan D. Oker-Blom

Badhotell i Tölö?

I stadsstyrelsen behandlar vi idag förslaget till ett badhotell vid Edesviken i ändan på Södra Hesperiagatan, bredvid sandstranden. Det har framförts kommentarer om att det blir för stort likväl som för litet. Att det kommer att pigga upp hela området liksom att det kommer att skapa trafikproblem. Projektet har helt tydligt såväl förespråkare som motståndare.

Sfp har tillsammans med samlingspartiet kommit överens om att vi godkänner ärendet i stadsstyrelsen utan desto mer ändringar eller förbehåll och skickar ärendet vidare till stadsfullmäktige för en ordentlig debatt inför öppen ridå och omröstning där med fria händer. Nu är det alltså rätt till att ringa upp sin egen fullmäktigeledamot och redogöra för sin åsikt. Själv tar jag gärna emot konstruktiva synpunkter.