Jan D. Oker-Blom

Gott Nytt År!

Idag vill jag passa på att önska alla läsare, samarbetspartners och helsingforsare ett Gott Nytt År 2008! Stadens år 2007 har präglats av vissa tråkiga frågor, som t.ex. Sibbo-annekteringen (i vilken Högsta Förvaltningsdomstolen kan se till att året 2008 börjar i goda tecken genom att säga nej åt Helsingfors) och motgångar som musikhusets utdragna och osäkra bygge och hotet med sjukvårdarnas strejk.

Men på det stora hela har året varit gott och staden har utvecklats väl i många avseenden. Nästa år kommer att präglas av stora satsningar, ibruktagning av Nordsjö hamn och flera stora byggprojekt av nya stadsdelar. Dessutom kommer ytterligare satsningar på vår prisbelönta kollektivtrafik att göras. Sist men icke minst, året 2008 är likväl ett valår.

Min förhoppning är att Du känner att vår grupp (Sfp) med hårt arbete under perioden som gått har gjort sig förtjänt att Ditt förtroende och att Du röstar på en Sfp-kandidat även för inkommande period!