Jan D. Oker-Blom

Veteraanit

En voisi olla puheenjohtajani kanssa enemmän samaa mieltä seuraavasta:

LEHDISTÖTIEDOTE

– Vaikka veteraanien rivit harvenevat, niitä ei saa unohtaa seuraavan hallituskauden aikana. Kuntoutuksen tuki on pidettävä samalla tasolla kun nyt, ja veteraanit puolisoineen ovat ansainneet samanpituisen yhteiskuntarahoitteisen kuntoutuksen. Näin sanoi rkp:n puheenjohtaja, ympäristöministeri Stefan Wallin Turussa tänään.

– Sotiemme veteraanit ansaitsevat kaiken kunnioituksemme. He laittoivat elämänsä peliin kun Suomen itsenäisyys oli vaakalaudalla. Ilman heitä oma sukupolveni ei olisi saanut kasvaa vapaassa ja demokraattisessa maassa, totesi Wallin.

– Sotiemme veteraanit, sekä miehet että naiset, ovat elintaso-Suomen peruspilari. Kunniavelvollisuutemme on pitää heistä huolta, sanoi Wallin.